Sculpting Skin Fitness

Sculpting Skin Fitness ofwel; Fitness voor je huid!

Minder rimpels en een mooi, gelift gelaat? Daar zeg je geen nee tegen!

Naast een goede, dagelijkse huidverzorging, is het belangrijk om de huid in een goede conditie en goed in ‘shape’ te houden. We weten allemaal hoe belangrijk beweging voor ons lichaam is, echter trainen we de spieren en weefsels in ons gezicht hierbij niet of nauwelijks. Het gevolg hiervan is dat de spieren in het gezicht, hals en decolleté verslappen. Doordat de weefsels niet gestimuleerd worden merken we een minder volle huid, dit zorgt voor een verlies aan collageen. Met de oefeningen die je tijdens de workshop leert gaan we het collageen stimuleren en worden spieren en weefsels sterker gemaakt. Om een goed resultaat te verkrijgen en behouden is het advies om (een aantal van) deze oefeningen dagelijks te herhalen. Indien gewenst zijn er ondersteunende behandelingen in ons instituut, die een extra boost voor de huid verzorgen. Denk hierbij aan de Natural Face Lift. Natuurlijk bekijk je samen met de therapeut hoe het behandelplan voor jouw huid er uit zal komen te zien.

De complete skin fitness workshop bestaat uit meer dan 40 gelaatsoefeningen. Deze nemen we stap voor stap door zodat je hier thuis verder mee aan de slag kunt.

Het is mogelijk om dit in groepsverband te doen (leuk met vriendinnen!), maar 1 op 1 met de therapeut is ook een mogelijkheid.

Kosten voor de complete workshop (+- 90 minuten)
€ 50.- p.p. inclusief skin fitness lifting spoons.