Behandelingen met Absolution

Een volledig natuurlijk en biologisch merk met oog voor het milieu. Door het mix & match principe zijn de producten vooral ook persoonlijk, af te stemmen op de specifieke behoefte en stemmingen van jou en je huid.

Absolution Junior € 39.- (+- 30 minuten) Tot 21 jaar.
Huidanalyse, reiniging, scrub, masker, serum, dagverzorging.

Absolution Comfort € 65.- (+- 60 minuten) Voor ieder huidtype.
Huidanalyse, dubbele reiniging, peeling / lysing, massage gezicht – hoofdhuid, maskers, serum, dag / nacht verzorging, advies voor thuis.

Absolution Op Maat € 85.- (+- 90 minuten) Voor ieder huidtype.
Huidanalyse, dubbele reiniging, peeling / lysing, massage gezicht – hoofdhuid, maskers, masque thermique, serum, dag / nacht verzorging, hand-arm massage, lichte dagmake-up, epileren en modelleren wenkbrauwen.

Absolution  Comfort VEGAN € 65.- (+- 60 minuten)
Absolution Op Maat VEGAN € 85.- (+- 90 minuten)
Een samengestelde en complete behandeling met enkel vegan producten van Absolution!

Absolution Skinbooster € 120.- (+- 75 minuten)
Voor de huid met roodheid – strak gevoel – jeuk – irritatie.
Inclusief 15-daagse ampullenkuur voor thuis gebruik (t.w.v. € 57.-)

Absolution Detox € 120.- (+- 75 minuten)

Met deze complete behandeling (inclusief kuur) kan je huid zijn afvalstoffen (die door de winterse kou  of zomerse warmte vastgehouden worden) afvoeren en voorbereiden op het voorjaar / najaar. Zichtbaar egaler en gladdere huid, fris & stralend 

Heb je een specifiek probleem waar je graag samen met mij aan wilt werken?
De volgende pakketten heb ik alvast samengesteld. Mocht er een ander specifieke issue zijn, laat het me weten en samen bekijken we hoe we dit het beste aan kunnen pakken.

Absolution pakket MAN € 125.-
behandeling op maat voor de man, inclusief crème de l’homme 30ml.

Absolution pakket DETOX € 199.-
2 behandelingen met als doel de huid terug in balans brengen, inclusief herstellende kuur voor thuisgebruik ‘la cure peau nette’.

Absolution pakket PIGMENTATIE € 199.-
2 absolution behandelingen met als doel pigmentatie te verminderen/vervagen, inclusief l’huile addiction gezichtsolie, met 27 biologische en natuurlijke oliën en bloemextracten.

Absolution pakket GERSTEKORRELS € 199.-
2 absolution behandelingen met als doel het verwijderen én tegengaan van de gerstekorrels. Inclusief l’huile addiction gezichtsolie.

Absolution pakket MEE-ETERS € 199.-
2 absolution behandelingen met als doel het verwijderen én tegengaan van de mee-eters. Inclusief solution controlé, werkt herstellend en gaat onzuiverheden tegen.

Absolution STARTPAKKET ACNÉ € 199.-
Startpakket gericht op de acné huid, bestaande uit een gezichtsbehandeling op maat, een reinigingsproduct + solution controlé + crème de santé. Een gouden combi om acné aan te pakken.