Absolution


ABSOLUTION BIEDT EEN NIEUWE DIMENSIE VAN SCHOONHEID

Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl…Omdat we bezig zijn met ons imago, ons welzijn en bescherming van het milieu, worden we aangetrokken door biologisch gecertificeerde producten, zonder daar teveel voor in te hoeven leveren. We willen de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier. Absolution….een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid. Elke dag weer.. voor zowel mannen als vrouwen.

Luister naar jezelf, luister naar je huid!
De huid is uniek: ze weerspiegelt emoties, de omgeving en intimiteit. Net als jijzelf, veranderen ook haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar de huid en te voorzien in wat ze vraagt, houd je haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen.
Dit is waarom Absolution is ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: door ‘Mix & Match’ makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van de huid.

Hoogwaardige biologische producten
Natuurlijk zijn alle producten biologisch gecertificeerd. We willen je het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 50% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 96% van deze plantaardige ingrediënten biologisch. *
* Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

En.. er is meer!
Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte ingrediënten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidcosmetica merk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en / of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene (PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van Polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport (tansporteren van glas is veel kostbaarder). We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren.